miercuri, 17 august 2016

Ceviche de pescado(peste)


 Ingrediente: 1 file de Tilapia 200 gr, 1 ceapa rosie mai mare, Juice de la 4 lamai, Cilantro, o legatura, Sare, Piper, Tabasco, ½ ardei Jalapeno,

Taiem fileul in cubulete potrivite nu foarte mici, taiem ceapa rosie cubulete, stoarceum lamaile si adaugam juice-ul peste peste, acesta il va marina. Taiem fin ardeiul iute, daca este prea puternic, ori punem mai putin ori nu mai adaugam piper, gustati si este in functie de gustul vostru, nici prea picant sa nu puteti s ail savurati.
Asezonam cu sare, adaugam doar cateva picaturi de tabasco iar la final tocam cilantro si il adaugam. Dam la frigider pentru cel putin doua ore sa se combine aromele. Pofta Buna O reteta foarte simpla, sanatoasa si foarte populara in Costa Rica, sunt diverse versiuni, Ceviche Mexicano, Peruano, Tico cu o multitudine de combinatii, idea central este peste sau fructe de mare mult suc de lamaie si cilantro, preparatul este foarte lichid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu